Sunday, April 17, 2011

Uvodni post

Neposredni "krivac" za nastanak ovog bloga je publika sa Web:Strategije X posvećene turizmu. Naime, na moje iznenađenje, glasanjem sudionika konferencije, uvršten sam među top 5 predavača na konferenciji.
Tako da koristim ovu priliku da kažem "Hvala publici" :)
Tema predavanja na koferenciji je očito bila zanimljiva, pa će i ovaj blog nastaviti na istom tragu.

Blog je prvenstveno namijenjen malim poduzetnicima u turizmu koji imaju ograničen budget za marketing i premalo slobodnog vremena za proučavanje i praćenje novih marketing trendova, no nadam se da će i "veliki" naći ponešto zanimljivo.


Drugi razlog za pokretanje ovog bloga je zgodna američka fraza "rising tide floats all boats" što hoće reći "rastuća plima podiže sve barke", način razmišljanja za kojeg mi se čini da itekako nedostaje u Hrvatskoj danas.

Stoga, ukoliko vas zanima promocija hotela, agencije, privatnog smještaja, ronilačkog centra, trgovine koja želi privući turiste ili restorana uz malo ili nimalo novaca a uz dosta znanja onda pratite ovaj blog.
Najmanje jednom tjedno nastojat ću prenijeti konkretne i brzo primjenjive aktivnosti kojima možete poboljšati promociju i marketing u turizmu, nadam se da će vam biti od koristi.

Svi vaši komentari i prijedlozi su dobrodošli, a ako želite da se u jednom od budućih postova detaljnije obradi pojedina tema iz ovog područja samo se javite.